Els 10 anys de la Revista Signe

El 10 de maig es va presentar la revista Signe 10 al saló d’actes de la Fundació Mutua Levante.

El títol que acompanya aquesta edició és “Igual a…” i quan s’extrau la revista de la coberta es reflecteix la imatge del lector/a a la portada interior. Això simbolitza que som persones úniques i irrepetibles, encara que amb igualtat en drets i obligacions.

Rafa Calbo, professor de l’assignatura i coordinador de la revista, va fer un repàs per les nou edicions anteriors i va acabar presentant l’actual. Va explicar que aquesta edició té com a tema central la diversitat, la igualtat i la inclusió. Per això, s’han dissenyat sis variants de la coberta-pack per transmetre conceptes de dinamisme, fluïdesa i diversitat. Com a l’edició anterior, s’han imprès amb risografia però aquesta vegada amb colors fluor que li donen un caràcter singular.

La Fundació Mutua Levante ha col·laborat amb dos articles que transmeten la tasca cultural, social i inclusiva. Juan Carbonell, coordinador del Taller de processos de reproducció i impressió, va recordar l’evolució de la tècnica d’impressió i enquadernació des de la primera edició (2013) i va explicar el pas des d’una màquina menuda a l’ampliació del taller amb impressores més potents i professionals. L’alumnat va compartir les experiències de l’elaboració de la revista i recordaren que “hem posat el nostre granet de sorra per fer-ne una edició tan especial”.

Scroll to Top