EXPOSICIÓ D’IL·LUSTRACIÓ APLICADA AL PRODUCTE

Des de dijous passat 22 d’abril, es poden veure exposats diversos treballs realitzats per alumnes de 2n i 3r. curs dels Estudis Superiors d’Il·lustració Aplicada al Producte al CC Alzamora.

D’una banda, podem observar el resultat dels projectes realitzats el curs passat en l’assignatura de Projectes bàsics: unes bosses *kraft il·lustrades inspirades en diverses empreses sostenibles del mercat nacional i internacional. La finalitat d’aquest projecte era aplicar una infografia il·lustrada que comptara el procés de fabricació, valors i/o filosofia de l’empresa que van seleccionar els propis alumnes. D’aquesta manera, l’alumnat va aprofundir en la fase d’investigació realitzant unes infografies il·lustrades concordes al producte de l’empresa, amb uns paràmetres estètics i de fàcil enteniment cara al consumidor final. Aquest resultat transmet clarament com la il·lustració pot anar lligada a qualsevol producte sempre que siga susceptible de ser il·lustrat.

D’altra banda, en l’assignatura de Taller de teixiduria i estampació de 3r. curs, aquest primer semestre hem treballat la il·lustració aplicada a la moda. Els alumnes han creat diversos estampats a través de la tècnica de rapport amb il·lustracions pròpies elaborades mitjançant el collage, la tinta xinesa i la pintura acrílica. S’ha posat en pràctica el procés d’estampació per sublimació sobre teixit *polycotton, aconseguint així unes dessuadores úniques, divertides i amb molta personalitat.

Aquest projecte l’hem abordat gràcies a l’empresa *Garmentprinting, els qui després de diversos anys de col·laboració, ens han ajudat a plasmar la il·lustració en peces de moda tan idònies com aquestes. Aquest treball ha sigut molt motivador per a l’alumnat acostant-lo més al producte final acabat.

 

Scroll to Top