INICI DEL CURS 2020-2021

Hui,  dia 28 de setembre, i demà, de manera escalonada i seguint tots els protocols de salut necessaris han començat les classes a l’EASDALCOI.

Aquest matí per tal d’evitar aglomeracions i mantindre el protocol de distanciament social, els grups del primer curs dels Cicles d’Il·lustració, Gràfica Publicitària, Animació i APGI han estat els primers a accedir al centre a les 9.00 hores. Després seguint el corresponent torn d’entrada i a intervals d’una hora, ho han fet els alumnes i les alumnes dels Cicles Formatius i els Ensenyaments Superiors. Aquesta vesprada i demà continua aquesta incorporació progressiva dels grups per tal d’acomplir amb la necessària distància social, i amb l’ús de la mascareta com a element indispensable per a l’accés a les instal·lacions. 

L’equip directiu així com els diferents departaments i professors han treballat molt aquests últims mesos per a poder garantir, en la mesura de les seues possibilitats, la incorporació dels alumnes a l’escola, intentant que la presencialitat siga segura.

Recordem que el curs passat, des de mitjans de març i a causa de la COVID-19 les classes van ser en línia i que hi ha hagut dubtes per part de les autoritats de si aquest any podrien ser presencials.

L’EASDALCOI vol donar la benvinguda a l’alumnat i espera que tot vaja molt bé aquest curs 2020-2021 tot i la pandemia que ens envolta.

Volem recodar els horaris de demà dijous per a la incorporació de la resta dels cicles i ensenyaments superiors:

LLOC CONVOCATÒRIA:

TERRASSA DEL CENTRE, C/ SANT JAUME.

GRUPS:

9H. 3r D’ENSENYAMENT SUPERIOR DE DISSENY DE PRODUCTE, INTERIOR, MODA, GRÀFIC I IL·LUSTRACIÓ APLICADA.

11H. 4t D’ENSENYAMENT SUPERIOR DE DISSENY DE PRODUCTE, INTERIOR, MODA, GRÀFIC I IL·LUSTRACIÓ APLICADA.

TOTS ELS ALUMNES HAN DE PORTAR MASCARETA, AQUELLS QUE DETECTEN SÍMPTOMES DE LA COVID-19 NO HAN DE PRESENTAR-SE.

Scroll to Top