Interiorisme presenta les seues propostes als premis Habitàcola 2019

L’edició XXXI dels guardons organitzats per l’Associació Interdisciplinària de Disseny de l’Espai de l’associació Foment de les Arts i del Disseny (ARQUIN-FAD) de Catalunya, tornarà a comptar amb la presencia de projectes de l’alumnat de l’EASDAlcoi. En concret, de 3r de Disseny d’Interiors.

Els premis Habitàcola tenen l’objectiu de, a banda d’introduir als estudiants a l’àmbit professional, difondre “la importància de la creativitat, el compromís social i el rigor professional entre els organismes i la població en general, donant suport i promovent noves iniciatives, nous plantejaments i nous talents emergents”.

La temàtica d’aquest any gira en torn a les parades de venda ambulant. Es busca així trobar idees que aporten sosteniblitat, innovació i flexibilitat a aquests elements urbans cada vegada més presents als espais púbilcs.

Serà el 2 de maig quan es coneguen els finalistes i els guanyadors del concurs, tant a nivell de proposta concreta com de centre educatiu en general,per la qualitat del conjunt de projectes presentats.

1er grup
Estela Semper, Sandra Sánchez i Sara Revert
Títol del projecte: Groc

2n grup
Ayelén Montoya, Cari García i Paula Santana
Títol del projecte: Nereidas

3r grup

Alejandro López i Vicent Soler
Títol del projecte: Neoplastic Weave

 

 

Scroll to Top