premios_ACETEX_AITEX

Premis ACETEX i AITEX

Aquest matí 22 d’octubre hem celebrat a l’EASDAlcoi l’entrega de Premis als guanyadors del Concurs realitzat a través de les entitats ACETEX, Associació Comarcal d’Empresaris Tèxtils de l’Alcoià i El Comtat i AITEX, Institut Tecnològic Tèxtil.

Aquesta sinèrrgia projectual porta anys duent-se a terme amb la intenció d’apropar a l’alumnat al sector tèxtil a través de la il·lustració. El poder dur a terme els dissenys innovadors en aquesta àrea del disseny, ajuda a l’alumne a entendre aquest mercat que, cada vegada més, busca i acull a grans il·lustradors per a què formen part del seu equip creatiu.

El primer premi ha sigut entregat per José Martínez, president d’ACETEX, a l’alumna Marina Romero, felicitada per el seu orginal projecte anomenat “Artisan”. El segon premi ha sigut entregat per Quico Sempere, Responsable del Departament Institucional AITEX, a l’alumna Inés Castelló, per el seu interessant treball “Fleus Sauvages”.

Pilar Blasco, directora de l’Escola i Diana Ortiz, coordinadora d’aquests Estudis Superiors d’Il·lustració Aplicada, han felicitat a tot el grup que participà en aquest projecte el passat curs animant al nou alumnat a que, per aquest any realitzen treball amb la mateixa energia i innovació.

Scroll to Top