mice

Premis Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE)

L’alumnat del CFGS Animació recull els premis de la 9a Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE).

Aquesta edició ha estat apadrinada pel director Daniel Monzón i la gala de cloenda es va realitzar a la Casa de la Cultura d’Alzira.

Premis:

  • EL DIBUJO / Secció València: Aitana Fenollar, Juanma Rodríguez, José Rocamora, Stephany Pagnussat, Eduardo Hernández i Andrea Piñero.
  • LA FALDA ROJA / Secció “Repensem les relacions, representem altres realitats”: Aarón Miravalles, Aroa Planelles, Mariela Rubio, Stephany Pagnussat i Melany Romero.
  • LANA / Accèsit – Secció “Repensem les relacions, representem altres realitats”: Claudia Alonso, Laura González (Ari) , Ana Viera, Àngel Cuquerella i Javier González Gombao.

Les produccions audiovisuals es realitzaren durant el curs 20-21, a partir d’un projecte conjunt entre totes les assignatures de l’especialitat. Aquesta activitat és la senya identitària del cicle i es realitza cada curs amb la simulació d’una productora d’animació.

El professorat vol remarcar la importància del treball del grup i la implicació de l’alumnat des de la fase de preproducció. Els 4 curtmetratges del curs passat (els tres esmentats i SCAREADY CAT: Andrea Piñero, Raquel Ortuño, Luz Dominguez, Javier G. Gombao, Melany Romero i MAriela Rubio)  també han estat premiats al CINEDFEST.

Scroll to Top