PROJECTE IGUALTAT 8 MARÇ 2021

Descobreix la història de les Dones #FEMIHISTORIA

L’alumnat de tercer curs d’Il·lustració aplicada, en l’assignatura de projectes, ha treballat el tema de la igualtat, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcoi i la regidoria d’Igualtat.

La proposta era realitzar la imatge gràfica de la campanya del 8 Març, que es materialitzarà en els cartells anunciadors, en diferents formats de muppis urbans i en campanya per xarxes socials, més actives aquest curs, per motius de la pandèmia.

Es va enfocar el treball en l’apoderament de la dona, en les seues capacitats i no en la victimització, conforme a les idees que la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi estava treballant ja.

Des de l’assignatura es va llançar la proposta a l’alumnat, que va treballar amb molta implicació en el tema, després d’haver realitzat un taller sobre igualtat promogut per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi.

Cada alumne/a va realitzar la seua proposta de cartell, amb la guia de la seua professora de projectes, Isabel Remohí, i es va presentar, en una jornada d’exposició, a la regidora d’igualtat i als tècnics del departament de l’ajuntament. Tots els alumnes/as van defensar el seu treball, i posteriorment es va triar un treball representatiu per a la col·laboració, a càrrec de Denise Llorens.

El dimecres dia 3 s’inaugurarà una exposició dels cartells en l’EASDALCOI i es repartiran diplomes als alumnes participants. Comptarem amb membres de la Regidoria d’Igualtat per a aquest esdeveniment.

Ací teniu el vídeo de l’exposició.

Scroll to Top