Centenars d’alumnes d’ESO i Batxillerat han visitat l’EASDAlcoi aquest curs

Durant aquest 2018-2019 han estat nombrosos els estudiants dels centres educatius d’arreu de la Comunitat Valenciana que s’han desplaçat fins l’Escola per tal de conéixer tota la seua oferta formativa, instal·lacions i recursos. Amb aquesta finalitat, tant l’equip directiu com els professors han participat en aquestes visites.

Primerament, se’ls rep al saló d’actes per donar-los informació detallada sobre les especialitats tant de Cicles com d’Estudis Superiors. Es mostren TFTs i projectes d’antics alumnes per transmetre’ls millor quin és el perfil professional de cada titulació i s’expliquen les condicions d’accés: els requisits i les proves generals, específiques i accessos directes. Hi ha torn també de preguntes per respondre a tots els dubtes que puguen sorgir.

La segona part de la visita consisteix en veure les diferents aules pràctiques i tallers i com els actuals alumnes treballen allà. Assiteixen així al taller de Mecana, de gravat, a les aules patronatge de Moda, d’Animació, al plató de fotografia o el FABLAB, entre d’altres. D’aquesta manera se’ls apropen d’una manera més pràctica totes les activitats que es realitzen.

Scroll to Top