WORKSHOP DE PINTURA MURAL AL COL·LEGI LA PRESENTACIÓ – HH. CARMELITES VEDRUNA

L’alumnat de 2n d’Il·lustració Aplicada al Producte va traslladar, a un dels murs del pati del col·legi, les il·lustracions treballades dins de l’assignatura de Projectes.

La filosofia i els valors del Col·legi La Presentació – HH. Carmelites Vedruna d’Alcoi es veuen reflectits en el disseny proposat per l’alumnat que, de forma molt ràpida i professional, ha plasmat en dos dies. El color, la força de les il·lustracions i el dinamisme de la seua onírica composició tracten temes pels quals aposta aquest centre educatiu; com ara el foment a la lectura, la inclusió i la lluita per fer realitat els somnis de l’alumnat més menut.

Ha estat un projecte interessant que ha captat l’atenció de diversos grups de l’EASD Alcoi. L’alumnat de Gràfica Publicitària ha realitzat un vídeo de l’execució del mural i l’alumnat de 1r d’Il·lustració Aplicada al Producte va fotografiar els moments més interessants de la posada en escena.

El professorat organitzador del projecte ha quedat realment satisfet amb el resultat obtingut i agraeix a Carmelites Vedruna l’atenció, el suport i la confiança. Igualment, vol donar gràcies a Juanjo Blasco, professor d’Interiors, pel temps dedicat a la planimetria i mesurament de l’espai, ja que han estat vitals per al desenvolupament òptim.

Mural realitzat per l’alumnat: Sara Jiménez, Lucas Urios, Isabel Corbalán, Vero Pastor, Jose Carmona, Jose Blasco, Carolina Castelló, Cristian Galvañ, Silvia Albero, Miguel Ángel Buenache, Pau Perona i Alba Pérez.

Vídeos: INSTAGRAM / YOUTUBE

Scroll to Top