XX EDICIÓ DEL CONCURS TUTTO PICCOLO: MODA INFANTIL

El 5 d’abril es va celebrar la vintena edició del Concurs Disseny de Moda Infantil Tutto Piccolo a l’EASD Alcoi. L’objectiu d’aquest certamen és animar l’alumnat a interessar-se pel sector de la moda infantil i iniciar-se a la realitat laboral.

Borja Mataix, responsable comercial de Tutto Piccolo, va destacar la qualitat dels projectes presentats i va agrair la col·laboració amb l’escola durant aquests 20 anys. Pilar Blasco, directora de l’EASD Alcoi, va reconèixer a l’empresa l’aposta per aquesta iniciativa i la confiança. També va subratllar l’esforç i la creativitat de l’alumnat i el professorat.

El jurat estava format per Eva Osés, responsable de l’equip de disseny; Inés Mataix, dissenyadora; Belén Payá, disseny i comunicació; Elena Esquivias, responsable de producte i Borja Mataix.

Les guanyadores d’aquesta edició són:

Primer premi: Lucía Palau Almarche.

“Tanca els teus ulls, sota les teves parpelles hi ha un lloc, un jardí amb gespa verda i un cel blau, voles com un estel, alegria, tanca encara més els teus ulls, camines pels núvols i parles amb les estrelles, la lluna dorm i el sol és feliç. Somia… Imagina un lloc on els somnis es fan realitat. Poder tocar el cel, ser astronauta, mestre, una fada, poder volar com un ocellet… creure que res no és totalment impossible d’assolir, un lloc on poder somiar despert és possible.

El jardín de los sueños és personalitat, nostàlgia i elegància relaxada, senzillesa i amor per la naturalitat dels colors neutres, la màgia en la combinació de materials i la bellesa de la imperfecció.

Per a totes aquelles persones que busquen elegància en les coses senzilles i aprecien el valor del treball artesà i 100% espanyol. Amb un caràcter dolç, relaxat i atractiu que afavoreix el xiquets gràcies als seus dissenys i colors empolsats, peces que destil·len molt d’amor i dedicació.

L’esperit és aconseguir que els xiquets visquen al món que els pertany, un món ple de màgia i somnis.

T’agrada El jardín de los sueños? Doncs entra al nostre món”

 

 

Segon premi: Miriam Caro García.

Amande sorgeix del record de la infància al camp entre ametllers. El sentiment de poder estar connectat amb la natura i formar part mentre jugues.

Un sentiment innat a l’ésser humà, una passió per protegir, estimar i cuidar els nostres orígens, una necessitat vital en què es gaudeix d’allò que ens apassiona, de la natura i poder atorgar una manera de viure més serena i feliç.

Gràcies als nostres sentits com el tacte, el gust, olfacte o la vista podem observar com ens endinsem a l’arbre. L’arbre comença pel seu cicle de gemmes d’hivern, que s’unflen passant a ser brots, més tard la flor s’obrirà passant de tonalitats blanques a roses fins a florir tardanament.

Després d’això el fruit començarà a quallar al costat de les fulles verdes fins a oferir l’ametlla.

Tot i el pas del temps, l’ametller sempre té una cosa bonica que atorgar a qualsevol estació de l’any i és per això que és el significat de la vida eterna”

 

 

Menció d’honor: Sandra Sancho Cano.

Al agua cuak! Aquesta col·lecció naix dels records de quan jo era menuda. La meua infància, una família propera i treballadora, que esperava amb ganes la calorosa època d’estiu, on ens podíem reunir tots per gaudir de la tranquil·litat i el bon ambient que transmet la platja.

Des de ben petita he estiuejat a la platja de Sant Joan, a Alacant, al costat dels meus iaios. Tots els matins que el sol brillava, baixava a la platja amb ells, sense oblidar posar-me el meu gorret i les meues xancletes. Els meus iaios sempre han estat el millor suport, s’encarregaven de cuidar-me i donar-me tot l’amor del món, mentre els meus pares treballaven.

Pel que fa a mi, la meua família encara em segueix recordant com d’inquieta era de menuda…

Un regal inoblidable? Quan tenia 1 anyet em van regalar el meu primer flotador d’aneguets, recorde els meus millors moments a l’aigua amb ell. Gràcies a les milers de fotos que conserve hui, puc tornar al passat i recordar amb nostàlgia la robeta que portava, on estampats de sempre, formes i colors d’estiu arribaven al meu armari. Sempre destacava el vichy en totes les seues formes i colors, ratlles al més pur estil francès i motius de platja molt divertits.

El meu pare s’encarregava d’agafar crancs a la vora del mar, la meua mare agafava peixets amb la xarxa. El meu peix preferit era i és el peix globus, que em recorda a les mànegues escapolides dels vestits. Mentrestant els meus iaios em deien al agua cuak!

Amb aquests records va començar la meua inspiració per al projecte infantil de Tutto Piccolo”

Scroll to Top