Conveni amb empreses

La implicació de l’Escola en la realitat industrial i cultural d’Alcoi i comarques ha sigut sempre un principi d’actuació d’aquest centre, convertint-se, en aquest context, en un entregat agent de la cultura del disseny. Així, els diferents departaments que integren l’Escola han realitzat col·laboracions amb empreses capdavanteres dels diferents sectors industrials, amb associacions comercials, socials i institucionals de les comarques pròximes; també amb instituts tecnològics com AITEX, del tèxtil i AIJU, del joguet.

“ …En l’àmbit local volem crear un nou tipus d’artista creador, capaç de comprendre qualsevol tipus de necessitat, tant artística com industrial d’Alcoi i comarca. El treball a realitzar per aquests professionals és immens: projectar i dissenyar productes. El projectista és l’artista del nostre temps… ”, el fragment pertany a un informe-manifest que diversos professors de Belles arts van realitzar a Alcoi en 1973, amb la intenció de refundar un centre d’arts i oficis en aquesta ciutat que comportara una cooperació directa amb el seu entorn industrial.

Així doncs, hi ha un fet que ens defineix des de llavors, el contacte i la relació activa amb empreses de l’entorn. Aquesta relació té com a propòsit, a través de convenis de col·laboració, la realització de projectes, concursos, exposicions i pràctiques de treball, dins dels continguts i la programació pedagògica anual, que permeten oferir línies de recerca i innovació a les empreses participants i acostar l’alumne a la realitat empresarial i al seu futur perfil professional.

Les empreses poden contactar amb els millors estudiants per a la realització de pràctiques externes. Descàrrega ací els impresos actualitzats tant si eres estudiant de disseny com si eres empresari.

ELS DOCUMENTS ELS EMPLENA EL TUTOR DE PRÀCTIQUES DE CADA ESPECIALITAT. 

Documents Estudis Superiors de Disseny:
– PR01:  Conveni de Cooperació Educativa en Matèria de Pràctiques Acadèmices Externes
– PR02:  Conveni de Cooperació Educativa en Màteria de Pràctiques Extracurriculares
– PR03: Acord Pràctiques d’Empresa

Documents Cicles Formatius:
– Annex I. Concert entre Centre Educatiu i l’empresa.
– Annex II. Associació alumne – centre de treball.

Contacta ací amb els coordinadors de pràctiques:
Estudis Superiors de Disseny:  practiques_empresa@easdalcoi.es 
Cicles Formatius: practiques_empresa_ciclos@easdalcoi.es.

Scroll to Top