CFGM Assistència al Producte Gràfic Imprès

En l'àmbit professional el tècnic en Assistència al Producte Gràfic Imprès desenvolupurà la seua activitat en impremtes, agències o departaments de disseny gràfic, editorials i totes aquelles institucions o empreses que requerixen productes impresos de comunicació gràfica.

2 anys Duració
1600 Hores lectives
100 Hores practiques
Matins i vesprades Horari

Tècnic/a d’Arts Plàstiques i Disseny

Cicle Formatiu de Grau Mitjà Assistència al Producte Gràfic Imprès

El/La tècnic/a en Assistència al Producte Gràfic Imprès és un/a professional capaç d’interpretar els esbossos i instruccions d’un dissenyador gràfic o director d’art, preparar els originals corresponents amb la finalitat de possibilitar la seua posterior impressió per a qualsevol dels sistemes actualment empleats d’impressió. La seua formació s’ha profunditzat en els coneixements dels sistemes i processos de reproducció i impressió industrial, així com en les lleis tipogràfiques i en els tractaments digitals.

En l’àmbit professional el tècnic en Assistència al Producte Gràfic Imprès serà capaç de realitzar un tractament informàtic, compositiu i preparació de textos i imatge per a la impressió. Serà capaç d’interpretar els projectes de disseny gràfic publicitari, editorial i/o identitat i realitzar els seus elements gràfics. Així com d’interpretar els esbossos i realització d’originals. Per obtindre, corregir i realitzar el tractament i composició de textos i imatges per a productes gràfics de diversa índole.

Desplaça cap amunt