CFGS Il·lustració

Aquests estudis et preparen per a ser Tècnic/a Superior d'Arts Plàstiques i Disseny en Il·lustració on seràs capaç d'elaborar obra original d’il·lustració de qualitat formal i funcional a partir d’un projecte. Planificar la realització del projecte per mitjà de la definició dels recursos expressius, formals, funcionals, estètics i tècnics més adequats. Desenvolupar les diferents fases del projecte i els controls de qualitat.

2 anys Duració
1750 Hores lectives
150 Hores practiques
Matins Horari

Tècnic/a Superior d’Arts Plàstiques i Disseny en Il·lustració

Cicle Formatiu de Grau Superior d’Il·lustració

Aquests estudis et preparen per a ser Tècnic/a Superior d’Arts Plàstiques i Disseny en Il·lustració desenvolupar la teua activitat com a professional independent realitzant il·lustracions de diferents gèneres i àmbits, que expressen idees o conceptes, destinades a l’edició.
Desenvolupar la teua professió com a dibuixant i especialista dependent d’una empresa o institució.
Col·laborar amb altres professionals en la ideació, interpretació i realització d’il·lustracions amb diferents tècniques i estils artístics.

Perfils laborals de el/la Il·lustradora:

  • Especialista il·lustrador/dibuixant integrat en equips de comunicació visual, disseny gràfic, publicitat i mitjans audiovisuals.
  • Realització d’il·lustracions i organització i supervisió de la producció.
  • Creació i/o realització d’il·lustracions originals per a diferents àmbits: ciència, tècnica, arquitectura, interiorisme, moda, publicitat, disseny gràfic, productes, editorial, premsa.
  • Creació i/o realització de projectes de llibres interactius i desplegables.
  • Anàlisi de propostes i realització de la recerca documental i gràfica per a projectes d’il·lustració en els seus diferents àmbits.
  • Realització i gestió d’activitats culturals, educatives i divulgatives relacionades amb la il·lustració.
  • Il·lustracions destinades per a ser animades per a motiongraphics
  • Il·lustracions per a comunicació a Xarxes i/o vídeo.
Desplaça cap amunt