Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny de Moda

El Disseny de Moda exigeix una perspectiva creativa, crítica i innovadora. Amb aquestes premisses, el Grau de Moda està orientat cap a la formació de professionals qualificats que puguen complir diverses funcions: des de concebre una col·lecció de moda, tèxtils aplicats i complements, fins a coordinar el seu procés d'execució.

240 Crèdits
4 anys Duració
300 Hores practiques
Matins Horari

Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny

Especialitat de Disseny de Moda

Els estudis de Grau de Disseny entre els quals s’inscriu el Grau de Moda, constitueixen el nivell superior dels Ensenyaments Artístics i s’integren en el marc europeu d’Educació Superior, donant accés després de la seua finalització als estudis de postgrau: màsters i doctorat.

La durada dels estudis de Grau de Disseny és de quatre cursos, en els quals s’imparteixen matèries relacionades amb el coneixement d’estètiques i tendències pròpies del disseny de moda, cultura del disseny, història de la indumentària, tècniques artístiques, coneixement del dibuix, color i anatomia, tècniques de tall, patronatge, els més recents processos tecnològics relacionats amb les matèries i les tècniques i suports de comunicació gràfica i audiovisual.

Els estudis de Disseny de Moda t’acostaran a una indústria extensa, viva i productiva que ofereix grans oportunitats als seues postgraduats. Des de l’alta costura a les marques, la moda ja no es limita al vestit. El Disseny de Moda es projecta en la roba, en els complements, en un ampli sector que influeix directament en la qualitat i la manera de vida de l’usuari.

El dissenyador de moda és un professional capaç de configurar materialment i formalment els productes de disseny tèxtil i de la indumentària en distints àmbits, atenent les necessitats i les tendències del mercat, de creativitat, d’innovació i la seua viabilitat tecnicoproductiva, econòmica, mediambiental i sociocultural.

Els àmbits principals on desenrotlla la seua activitat són: Disseny de moda i indumentària. Coolhunter – Investigació de tendències. Estilisme. Direcció artística. Vestuari teatral i cinematogràfic. Disseny de complements. Disseny tèxtil. Disseny i gestió d’imatge corporativa. Gestió empresarial d’activitats creatives. Dissenys personalitzats o corporatius. Disseny de moda i indumentària per a activitats especifiques. Figurins. Sastreria i confecció a mida. Disseny, investigació i desenrotllament de nous conceptes, materials, aplicacions i productes. Investigació i docència.

Desplaça cap amunt