Eurobox introdueix als alumnes de Producte en el sector del packaging de metall

Els alumnes de 2n i 3r de Disseny de Producte van visitar el passat 29 de març les instal·lacions i oficines de l’empresa Eurobox, dedicada des de fa més de 20 anys a  l’elaboració de packaging de metall a nivell internacional en l’àmbit alimentari i de perfumeria principalment. Durant l’estada van poder conèixer quins són els seus processos i tècniques de producció que els han situat com una de les firmes capdavanteres en el sector.

El propi director general d’Eurobox, Ximo Devesa,  va mostrar i explicar a l’alumnat tots els tipus de caixes i contenidors que fabriquen i els diferents acabats, materials i innovacions amb les que treballen. També van poder visitar la planta de producció per comprendre de manera clara i pràctica tots els procediments.

Cal destacar que la investigació és un dels punts claus d’aquesta empresa i tenen patents exclusives a nivell tècnic per donar eixida als reptes i necessitats que se’ls van presentant. Açò es tradueix en la construcció de maquinària pròpia per poder assolir l’excel·lència i qualitat màxima en els resultats. Va ser una oportunitat úinca per a que els estudiants ampliaren coneixements sobre diferents aplicacions tecnològiques en aquest tipus de productes.

1 comentari a “Eurobox introdueix als alumnes de Producte en el sector del packaging de metall”

  1. Pingback: L’empresa Eurobox premia la creativitat i coneixements tècnics dels alumnes de Producte | EASD Alcoi.

Els comentaris estan tancats.

Desplaça cap amunt