Fotografia enceta les col·laboracions de l’EASDAlcoi amb el projecte ‘Cada Lata Cuenta’

L’entrada principal de l’Escola acull des del passat mes de desembre l’exposició de les imatges que l’alumnat del C.F.G.S. de Fotografia va realitzar a partir del taller que va oferir Ilan Wolff en octubre. En ell van aprendre a fabricar càmeres estenopeiques a partir de llaunes ja utilitzades i a treballar sobre aquest tipus de fotografia.

Aquesta exposició s’emmarca dins de la col·laboració que l’EASDAlcoi anirà duent a terme al llarg de tot aquest curs amb la campanya ‘Cada Lata Cuenta’. Els departaments de les diferents especialitats han preparat una sèrie d’accions per tal de reutilitzar les llaunes dins del context del disseny. Implicarà un procés tant d’investigació com de creació que suposarà un residu zero, ja que es treballarà tot a partir de les deixalles generades en la pròpia Escola.

Així, a la mostra fotogràfica es poden veure impressions a gran escala de tintes pigmentades sobre paper varitat i també els negatius de es vistes que es van fotografiar. Totes d’elements i espais de la ciutat d’Alcoi.

Scroll to Top