Els alumnes de Foto s’endinsen en l’oferta cultural fotogràfica de València

Els alumnes de 1r i 2n del Cicle de Fotografia i els de 2n de Gràfica Publicitària van fer una eixida formativa a València el passat dijous 30 d’octubre.

Allí van visitar emplaçaments com la llibreria Railowsky. Un referent a nivell estatal en quant a l’especialització en fotollibres i altres publicacions relacionades amb la fotografia. Els alumnes van poder veure i fullejar totes aquestes edicions que anaven des dels autors contemporanis als més clàssics.

Seguidament, un grup es va desplaçar a la Galería Punto per veure l’exposició individual de Chema Madoz. Un altre va anar l’estudi de Paco Mora, una de les figures més destacades pel que fa a la impressió digital en València. Mora, va mostrar el seu treball i els va explicar els diferents formats, suports i les seues possibilitats.

També, el director de la World Press Photo en València, Pablo Brezo, els va fer una visita guiada per eixa mateixa exposició ubicada a la Fundación Chirivella. Els va anar contant la història de cada imatge i va fer una comparativa entre projectes. L’ètica al fotoperiodisme va ser un dels temes principals que es van tractar.

Finalitzaren la jornada a Bombas Gens on també de manera guiada van accedir a la mostra ‘La mirada de les cosas. Fotografia Japonesa entorn de Provoke’. Ocupava quatre sales i l’alumnat es va sorpendre quantitat de materials fotogràfics que contenia.

Desplaça cap amunt