Francesc Rifé

Francesc Rifé se sincera a través dels seus projectes

El passat dimecres, 22 de març, Francesc Rifé, un dels deu millors interioristes del món, va realitzar una conferència en l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi en la qual va presentar diversos dels seus projectes que, alhora, van servir per a definir com és ell; en altres paraules, es va sincerar amb els alumnes, fent-los alhora partícips de la seua experiència professional, que el situa al costat de grans empreses multinacionals.

A la vesprada, es va realitzar un workshop per a l’alumnat en el qual es va treballar el redisseny d’un espai, on es va dur a terme tot el procés des del dibuix a la teorització sobre el projecte; així com també van fer una presentació en públic de cadascuna de les propostes, on Rifé feia puntualitzacions per tal que els estudiants pogueren aprofitar aquests consells i aprendre com millorar les seues idees. Aquesta fou una experiència única que va permetre a tots els assistents dissenyar al costat d’un dels millors interioristes a nivell internacional.

Workshop Francesc Rifé

A més, ara, Francesc Rifé forma part de l’EASDAlcoi, ja que és professor associat al centre, per la qual cosa regularment realitzarà workshops, tallers, ponències, etc., per tal que així l’alumnat puga beneficiar-se del saber fer i l’experiència d’aquest gran professional.

Per al departament d’interiorisme és una satisfacció enorme comptar amb la col·laboració regular de Rifé, qui també està en la puntera Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona (ELISAVA). A més, el ponent va fer saber al professorat de l’EASDAlcoi que coneix molt bé l’escola alcoiana pels diferents concursos que ha guanyat. Així mateix, la considera la segona escola de més prestigi a nivell estatal, raó per la qual ell és el primer interessat a formar part d’ella.

Scroll to Top