Gràfic i Il·lustració Aplicada acudeixen a l’OFFF Sevilla i coneixen la cultura visual de la ciutat

Els alumnes de 2n, 3r i 4t de Disseny Gràfic juntament amb Il·lustració Aplicada van realitzar del dimecres 27 de novembre al diumenge 1 de desembre una estada formativa a Sevilla amb motiu de la celebració del festival creatiu OFFF que se celebrava a la ciutat.

El mateix dimecres van visitar la Escuela de Arte de Sevilla i van poder veure totes les seues instal·lacions, platós i estudis de mans del cap del departament de Disseny Gràfic. També van participar en una sessió fotogràfica col·laborativa. De vesprada van aprofitar per fer turisme per emplaçaments com las Setas i altres edificis emblemàtics.

Dijous van acudir a l’estudi de Los Tipejos especialitzat en disseny gràfic en l’àmbit gastronòmic. Van mostrar a l’alumnat la seua manera de treballar, estratègies per a aconseguir clients i els seus projectes més recents amb restaurants i productes de cuina gourmets. Van passar també per LAB Sevilla un coworking i “centre cultural on conviuen disseny, art i tecnologia amb activitats educatives en torn a la cultura visual”.

A partir de divendres ja van estar de ple a l’OFFF Sevilla que durant tres dies oferia tallers, xerrades i encontres amb noms destacats de la comunicació i el disseny gràfic com Mucho, Velvet Spectrum, Sopa o Marta Cerdà, entre d’altres. Van tindre temps també de visitar dos exposicions ubicades al Caixafórum (que acollia l’OFFF): ‘Poéticas de la emoción’ i ‘Faraón. El rey de Egipto’ .

Desplaça cap amunt