Cinc projectes de l’EASDAlcoi destaquen a #Programalaplaza de Medialab Prado

Alumnes de 2n i 4t de Disseny Gràfic i de 2n de Gràfica Publicitària van participar el curs passat a la primera edició de #Programalaplaza oberta especialment a l’estudiantat. La iniciativa de Medialab Prado se centra en realització de projectes de programació creativa amb codi obert, ja siguen peces d’art digital o jocs.

Les creacions es projectaran durant diversos mesos a la façana digital de l’edifici de la Serrería ubicat la Plaza de las Letras, prop del Passeig del Prado. Mesura 14,5 metres d’ample per 9,4 metres d’alt i compta amb una resolució de 192×157 píxels.

A més, s’ha instal·lat un sistema de càmeres CCTV color de recollida d’imatges en temps real que facilita que es duguen a terme obres interactives basades en el reconeixement d’imatge i moviment.

Així, els treballs de Jordi Arques, Raquel Martí, Juan Martínez, Sergio Mendoza i Quico Climent han estat seleccionats dins de les 10 millors peces presentades a la categoria de Mòduls i Universitat. Pròximament es farà un vídeo exhibitiu amb tots ells.

Des del departament de Gràfic assenyalen que és “molt interessant per als alumnes poder veure projectes seus a la realitat i fora de l’entorn dels dispositius. Hi ha un camp d’investigació i de creació amb molt de futur més enllà de les pantalles”.

Aquests són els treballs reconeguts a #Programalaplaza:

‘Bolagiro’ de Quico Climent:

[video_embed]

Bolagiro de Quico Climent from easdalcoi on Vimeo.

[/video_embed]

‘Claramunt’ de Jordi Arques:

[video_embed]

Claramunt de Jordi Arques 1 from easdalcoi on Vimeo.

[/video_embed]

[video_embed] Claramunt de Jordi Arques 2 from easdalcoi on Vimeo.[/video_embed]

‘Psicodelia’ de Juan Martínez:

[video_embed]

Psicodelia de Juan Martinez from easdalcoi on Vimeo.

[/video_embed]

‘Love, live, play!!’ de Sergio Mendoza:

[video_embed]

Love Live Play de Sergio Mendoza from easdalcoi on Vimeo.

[/video_embed]

‘Arte en movimiento’ de Raquel Martí:

[video_embed][/video_embed]

Desplaça cap amunt