Els alumnes d’Il·lustració Aplicada exposen els seus treballs de bodypaint

El projecte de Bodypaint i Bodysculpture realitzat pels alumnes de 2n i 3r curs d’Il·lustració Aplicada ha donat uns resultats a l’alçada de tota la implicació i treball que han estat realitzant aquests últims mesos. Es pot comprovar a l’exposició situada en al hall de l’EASDAlcoi.

Després d’una nova proposta de treballar el color de forma bidimensional sobre un cos volumètric, naix la idea de projectar una idea emprant la tècnica del Bodypaint. També, es pretén donar valor a allò tridimensional, escultural, desenvolupant la destresa dels alumnes mitjançant la ideació i creació d’estructures que s’entrellacen amb el cos i es fusionen afermant un concepte que queda plasmat a través de la fotografia.

Aquest projecte es va iniciar amb un workshop dut a terme per Lorena Bonell Jordá, especialitzada en el camp de l’estètica i formada per la prestigiosa escola de Barcelona ­­­­­­­Stick Art Studio. Es van posar en pràctica diferents aspectes necessaris per a conéixer la tècnica de la pintura corporal, realitzant-se diverses proves de color entre els alumnes. Aquest va ser el punt de partida d’un projecte que, després de la manipulació de complexos materials per a realitzar les estructures i la posada en pràctica de la tècnica del bodypaint, ha conclòs en les 28 fotografies exposades actualment.

En elles es es poden apreciar els detalls i la precisió amb els quals cada alumne ha treballat en el seu projecte. D’aquesta manera la mostra reflecteix un gran treball d’investigació i ideació realitzat pels alumnes que, una vegada més, se submergeixen plenament en l’execució dels projectes plantejats.

Desplaça cap amunt