INAUGURACIÓ OFICIAL CURS 2013-14 I ENTREGA PREMIS PACO MONLLOR

En primer lloc va intervenir el director Vicent Martí donant la benvinguda a l’acte a tots els participants. En la seua intervenció, a banda d’agrair la presencia de les personalitats que van assistir a l’acte, va fer un resum dels objectius aconseguits en el passat curs i va esmentar els nous projectes encetats per al proper curs: la graduació de la primera promoció del ensenyament superior en Grau de Disseny, i la ampliació per al proper curs 2014-15, de la oferta formativa de l’escola al Grau de Moda i la implantació per primera vegada d’un màster en disseny paramètric.

 

A continuació va intervenir D. Manuel Aragonés, director d’AIJU, el centre tecnològic del joguet. En la seua conferència, va destacar l’ importància de la formació i de la investigació en el disseny, la tasca que desenvolupem en l’escola, per a formar a futurs professionals. I també va subratllar la estreta col·laboració entre l’escola i el centre tecnològic, en matèria de cursos de formació, participació en projectes i concursos, així com la importància d’orientar als alumnes, en la etapa post-formativa, amb les empreses del sector per a la seua incorporació com a dissenyadors.

Finalment va prendre la paraula D. Julia Climent, directora del ISEACV, l’ institut superior d’ensenyaments artístics, en el que està integrada l’EASDALCOI.

Va fer una valoració de la l’esforç dels docents de l’escola per ser referents en la formació de titulats superiors en el mon del disseny, perfectament preparats per a assolir el repte de l’ innovació i de la creativitat en l’àmbit de la industria sectorial, i va destacar els reptes que l’ISEACV  te plantejats en el seu horitzó pròxim.

A continuació, es fa fer l’entrega dels Premis Paco Monllor als millors projectes fí de carrera del passat curs 2012-13.

L’entrega dels diplomes als alumnes guardonats en la modalitat dels Cicles Formatius, va correspondre a D. Antonio Francés Alcalde d’Alcoi, i a la modalitat de Grau a Julia Climent directora del ISEACV.

Al finalitzar l’acte es va projectar un vídeo on es mostraven els projectes guanyadors.

Desplaça cap amunt