Els alumnes de Producte creen objectes a partir de l’anàlisi de la natura i el seus processos

El Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi acull des del passat 15 de maig i fins al 7 de juny l’exposició ‘Inspira Natura’ duta a terme pels alumnes de 3r de Producte.

Ha sigut mitjançant l’assignatura d’Ergonomia i Biònica que han realitzat un treball de camp en què l’element d’anàlisi ha estat la natura per extraure tota la seua essència aplicable a diferents creacions. S’han establert analogies amb l’àrea del Disseny de Producte i s’han desenvolupat objectes a partir del model natural, a un nivell conceptual.

La natura és un exemple de disseny de plantes, animals, boscos o muntanyes amb un equilibri quasi perfecte entre la forma, materials i funcionalitat. Observar i investigar els seus processos i lleis és obrir-se a un ampli ventall d’elaboració de bons objectes.

A més, els dissenyadors treballen pel benestar de les persones, les comunitats i el respecte del seu entorn, pel que integrar el medi natural en l’ecosistema artificial és una condició quasi indispensable per a la millora de qualsevol projecte. Amb aquests valors l’alumnat ha fet tot aquest treball de biomímesi que ara pot veure qualsevol que n’estiga interessat.

1 comentari a “Els alumnes de Producte creen objectes a partir de l’anàlisi de la natura i el seus processos”

  1. Pingback: Treballs de l’exposició ‘Inspira Natura’ de Disseny de Producte | EASD Alcoi.

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top