INSTRUMENTARIUM XX1

Aquest any el grup de segon curs de l’especialitat de Disseny de Producte està desenvolupant un projecte anomenat Instrumentarium XX1.

La idea d’aquest projecte és dissenyar i construir un nou instrument musical que afavorisca el desenvolupament d’un imaginari sonor des d’una visió creativa, participativa i crítica.

També vol donar l’oportunitat als xiquets i joves dels nostres sistemes educatius d’entendre la música des del seu element bàsic, el so. Açò pot afavorir la creació d’espais permanents que potencien l’experimentació sonora i la hibridació entre els llenguatges.

Al llarg de l’any l’alumnat haurà d’investigar, experimentar, provar i trobar formules per a la creació d’instruments completament nous amb una sèrie de condicions: que siguen robustos, fàcils de transportar, diversos tipus de materials i formes, que puguen amplificar-se electrònicament…

Aquesta última setmana vam fer la seua primera presentació al client, mostrant alguns dels primers esborranys dels seus instruments, alguns dels quals podeu veure a la següent galeria.

Desplaça cap amunt