Juan Antonio Ferrero, vicedegà del CDICV, trasllada algunes claus professionals als alumnes d’Interiorisme

El dijous 23 de maig els alumnes d’Interiorisme de l’Escola van assistir a la conferència realitzada per Juan Antonio Ferrero, director de l’estudi de Ramón Esteve i vicedegà del Col·legi d’Interioristes de la Comunitat Valenciana (CDICV).

Durant la ponència, els alumnes van poder conéixer els treballs que realitzen en l’estudi: des de projectes residencials com la Casa Sardinera, Refugio en la Viña projectes per a restauració com el Restaurante el Bouet a València; obres culturals com el Centre d’Art Bombas Gens i espais per al contract com la rehabilitació de l’hotel NH Palacio de Tepa a Madrid. En l’àrea del disseny i la direcció artística l’estudi col·labora amb marques de reconegut prestigi com Vondom i Porcelanosa.

Juan Antonio Ferrero va animar als alumnes en tot moment a tindre una actitud oberta i positiva enfront dels encàrrecs, la relació amb el client i que les crítiques han de ser un regal per a millorar com a projectistes i créixer professionalment. També va ressaltar la importància de l’especialització dins de l’àmbit de l’interiorisme, ja que l’interiorista pot singularitzar-se en treballar en una tipologia de projecte concreta.

D’altra banda, també va informar sobre l’interés de formar part del Col·legi de Dissenyadors d’Interior de la Comunitat Valenciana (CDICV), una institució amb més de 40 anys d’existència que dóna suport a l’interiorista en l’exercici professional.

Scroll to Top