Visita Reyes Hellín

La prestigiosa dissenyadora Reyes Hellín rep els alumnes de l’EASDAlcoi

Els alumnes de 2n del Cicle d’Estilisme d’Indumentària i els alumnes de 3r de Grau en Moda de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi) van poder visitar el novembre passat l’estudi de la prestigiosa dissenyadora Reyes Hellín, situat en un antic palauet en el carrer de Sant Vicent de Sevilla, on els va impartir una ‘master class’.

En aquesta jornada, els alumnes van conèixer el protocol de com s’ha de portar un barret, tocat o pamela, segons l’ocasió i l’estilisme adequat per a cada dona, en altres paraules, saber quin és el complement adequat segons la forma del rostre, el pentinat, l’altura del coll, l’alçada, etc. A més, van tenir l’oportunitat de provar-se els seus barrets i tocats i fer-se fotos amb ells.

Visita Reyes Hellín

Per a situar el nivell d’aquesta dissenyadora, val a dir que Reyes Hellín és amiga íntima del reconegut barreter Philip Treacy, qui corona els caps de les dones més importants que assisteixen a la coneguda carrera de cavalls que se celebra en Ascot, Anglaterra, incloses les de la família reial britànica. Podria dir-se que Hellín és com una espècie de delegació de Treacy a Espanya, perquè és ella qui comercialitza en exclusiva els seus dissenys.

Hellín defensa que el barret és el complement més elegant que existeix perquè “És la cirurgia més positiva de la cara. Dóna informació i afavoreix. Et transforma sense dolor i sense quasi cost”.

Pel que fa als seus inicis en aquest món, afirma que encara que des de xicoteta se sentia atreta pel món de la barreteria, va entrar en ell per casualitat: “Un dia vaig portar un que m’agradava molt, només per a ensenyar-lo, i va volar; vaig tornar a portar dues peces més, per a decorar la tenda, no volia desprendre’m d’ells perquè m’agradaven molt, però vaig acabar venent-los. Després vaig portar set més i, d’eixos, van començar a eixir comandes”.

Reyes Hellín és un exemple per als nostres estudiants de com es pot arribar lluny amb esforç, si t’apassiona el teu treball.

Scroll to Top