presentacion gala baño Benidorm

L’alumnat de moda fa una col·lecció inspirada en els 50

El passat diumenge 29 d’abril un grup dels alumnes de 4t de Disseny de Moda de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi va realitzar una col·lecció de roba de bany inspirada en els anys 50 per a participar en la presentació de “Premio Nacional de Diseño de Moda de Baño Nuevos Talentos. Moda España”, que va tindre lloc a la sala Benidorm Palace.

En l’esdeveniment també van prendre part importants dissenyadors del sector de la moda de bany, com Dolores Cortés; així com els alumnes del “Centro Superior de Diseño de Moda” de Madrid.

La col·lecció duta a terme pels nostres estudiants és un projecte que es va realitzar al llarg del curs passat sota la direcció de l’anterior professora Carolina Casañ i coordinada, aquest curs, per Mª Angeles Fresneda.

Del projecte s’han seleccionat un total de sis looks, dels quals tres eren banyadors femenins i tres més masculins. Els prototips s’han confeccionat en l’empresa “Creaciones Venus” de Madrid sota la supervisió de Marc Pizarro.

A la gala es va poder gaudir de la projecció d’un audiovisual realitzat per Mireia Reche, alumna de 2n Grau de Moda.

Aquesta participació dels nostres alumnes és una prova de la implicació del Departament de Moda de la EASDAlcoi en la creativitat i en la recerca de noves propostes del disseny en els diferents sectors de la indústria de la moda.

Vicent Martí Vañó
Coordinador Grau de Moda EASDAlcoi

Desplaça cap amunt