L’alumnat es nodreix de destacades figures de l’animació en l’Animac

Aquest passat cap de setmana part l’alumnat dels grups d’Animació, Il·lustració i Disseny Gràfic de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi van assistir a l’Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, on van poder aprendre directament dels diferents treballs que destacades figures del món de l’animació van presentar en aquest espai, tot mostrant diferents materials de treball.

Concretament, Fermín Muguruza, Juanjo Sáez, Juan Ferro i Salvador Simó van explicar l’estat dels seus projectes a “En construcción”, un format on l’alumnat es va nodrir amb tot el material compartit pels autors, com bíblies d’animacions, sinopsis, animàtiques i dissenys de bandes sonores.

Animac

Aquesta edició de 2018 ha estat dedicada a la música, pel que hi havia programades diverses activitats com la conferència “Así suena Samorost” d’Amanita Desing, del dissenyador bandes sonores de videojocs Floex. I també la masterclass de Normand Roger compositor i dissenyador de so per a pel·lícules animades.

A més, la Mostra oferia una extensa programació en la que s’incloïen projeccions, xarrades i masterclass on els nostres alumnes van poder veure quines són les darreres propostes artístiques, així com mantindre converses properes amb creadors de reconegut prestigi.

Animac 2

Desplaça cap amunt