Lliurament premis de Tutto Piccolo

L’EASDAlcoi acull el lliurament de premis de Tutto Piccolo

El passat 15 de desembre, la sala d’actes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi) va acollir el lliurament de la setzena edició dels Premis de Disseny Tutto Piccolo corresponents al curs 2015-16. El primer premi al millor disseny per a moda infantil, dotat amb 500 €, ha sigut per a Eugènia Jiménez per la col·lecció Molinet de Vent; el segon, de 200 €, se l’ha endut Diana Patricia Imbachi per la col·lecció Tribal Camp i, en últim lloc, la menció d’honor ha caigut en Pablo Carbonell per la col·lecció Kalliste.

La presentació i lliurament dels premis ha estat protagonitzada per la directora de l’empresa Tutto Piccolo, Mercedes Mataix; pel director de l’EASDAlcoi, Eduard Corbí, i per la professora del Departament de Moda, Diana Gómez, que ha coordinat el projecte amb els alumnes.

Lliurament premis de Tutto Piccolo

Programa de col·laboració

L’empresa Tutto Piccolo, des de l’any 2000, ha desenvolupat un programa de col·laboració amb l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi amb l’objectiu d’apropar els estudiants a la realitat professional del sector de la moda infantil.

Aquesta estreta i perllongada col·laboració entre Tutto Piccolo i el Departament de Moda de l’Escola fa possible que des de l’àmbit formatiu de l’Escola s’assumeixen les implicacions professionals del disseny de moda, amb l’incentiu per a l’alumnat d’ampliar la seua formació i coneixement en el desenvolupament de la seua futura professió.

Amb aquest conveni de col·laboració, Tutto Piccolo ha volgut motivar els nous talents emergents de l’Escola fent possible la preparació per incorporar-se al món professional i apostant per ells com la millor eina de futur per als mercats actuals.

Participació

En el present concurs hi han participat 16 alumnes:

Segon d’Estilisme de la Indumentària – Curs 15/16

-Míriam Rodríguez
-Estrella Sola
-Ignacio Ferri

Tercer de Grau de Moda – Curs 15/16

-Pablo Carbonell
-Paula Català
-Moisès López
-Adrián Moreno
-Zulema Payá
-Betlem Ramis
-Mª José Román
-Natalia Salvador
-Claudia Tomàs
-Noemí García
-Eugènia Jiménez
-Diana Imbachi
-Arturo Picó

 

Desplaça cap amunt