L’EASDALCOI CANDIDATA ALS PREMIS NACIONALS D’ENVÀS

Una alumna de 3er curs de Disseny de producte, Helena Maestre Leal, és candidata als Premis Nacionals d’Envàs que enguany celebren la seva XI edició.

Helena Maestre ha treballat la seva proposta en l’assignatura de Projectes d’envasos i embalatges, sobre la base del repte plantejat per l’empresa APISOL. Es tractava de crear un nou envàs o sistema dosificador per a la mel que responga a les tendències de sostenibilitat.

Aquests premis compten amb finançament de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana.

Helena Maestre ens conta més coses del projecte:

Apipack és un envàs innovador per a mel, dissenyat amb un sistema dosificador per compressió amb filtre regulable, que ofereix la quantitat de mel necessària en cada cas.

El seu cos i totes dues tapadores tanquen generant buit. I la seva forma ajuda al fet que es reduïsca el seu volum a mesura que s’acaba el producte, la qual cosa suposa un avantatge per a l’usuari a l’hora de guardar-ho o transportar-ho. Sent a l’hora un envàs reutilitzable i emplenable també amb aliments de densitat similar.

Apipack és un envàs sostenible, que estableix una connexió entre usuari, producte i envàs. Connectant amb els valors emocionals del consumidor.

Ací teniu una mostra del seu talent APIPACK

Des de l’escola volem felicitar la nostra alumna i desitjar-li molta sort en aquests premis.

Desplaça cap amunt