L’Escola d’Art viatja a la fira del Moble de Milà

Àngel Pérez, Cap del Departament d’Interiorisme de  la Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, ha explicat que van anar a veure les noves tendències i que “destacaven varies, la imatge, el reciclatge, ecologisme o les qüestions energètiques”. Pérez ha destacat també l’espectacularitat de l’exterior de la fira on també hi havia grans dissenys. “Hi ha que decidir-se a fer, deurien d’atrevir-se i fer” ha conclòs Àngel Pérez.

Eduard Corbí, també professor, ha informat que “aquest viatge els ha permès anar descobrint com està el moment actual de l’espai de habitat modern”.

Els alumnes han destacat tots la gran oportunitat que els ha suposat aquesta visita. Per a Aaron Moncho la visita a Milà “m’ha obert la ment per a interaccionar espais i presentar dissenys i ambients”, coses que es podrien fer a Alcoi. Ell va proposar fer un recorregut d’il•lustracions anant pels llocs mes coneguts o col•locar globus en un pont, el que, segons Aaron, ajudaria a “traure Alcoi endavant”.

Judith Chamorro també ha recalcat que aquest viatge li ha aprofitat per “obrir la ment, créixer, i poder tindre més idees”, ja que ha vist coses impressionants.

Per la seua part, Laia Victoriano diu que gràcies a aquesta experiència “he perdut la por a experimentar”.

També ha estat “una experiència, nova, espectacular i que ha fet que puguen tindre noves idees” per a Iván Conca.

Per últim, Eduard Corbí ha recordat que aquesta activitat respón a la dinàmica del centre de anar als llocs on es poden descobrir les noves tendències i ha animat a la gent amb interès i inquietud pel disseny a que acudisca a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi.

Ací pots veure el vídeo de la roda de premsa.

Desplaça cap amunt