Dulk

L’il·lustrador Antonio Segura ens contarà la seua experiència

Aquest dimecres a les 10h al Saló d’actes tindrà lloc una xarrada-coloqui en la què l’il·lustrador Antonio Segura, ex alumne de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, donarà a conéixer la seua trajectòria personal i professional, abordant temes relacionats amb la il·lustració, eixides professionals, experiències, inquietuds … i on també atendrà les preguntes dels assistents; a més Segura també signarà llibres a tots els interessats.

L’il·lustrador també realitzarà un taller per a l’alumnat d’Il·lustració Aplicada de la nostra escola, que es realitzarà entre dimecres i dijous. En aquest workshop es treballarà amb la temàtica de la degradació del medi ambient per part de l’ésser humà i l’impacte que això suposa en el planeta, amb un punt de vista i un toc elegant i poètic. Un plantejament diferent a la típica il·lustració crítica pretenent aconseguir un impacte contundent i directe.

Antonio Segura, conegut pel sobrenom de Dulk, és considerat per molts com un dels majors exponents del surrealisme pop i art urbà de l’última dècada, és un artista multidisciplinari amb infinitat de facetes: dibuix al llapis, quadres de variats formats, escultura o murals urbans. Gràcies a aquesta versatilitat ha treballat en àmbits tan diversos com la il·lustració de moda o el desenvolupament gràfic per a pel·lícules d’animació.

Les seues obres plàstiques s’han exhibit en galeries internacionals de gran prestigi i, al seu torn, els seus murals es troben disseminats per ciutats de tot el món. A més, fou guanyador del concurs d’històries curtes Brussels in Shorts amb el seu germà Carlos Segura (escriptor) amb Zomeravonden. Aquesta obra, així com la seua participació com a il·lustrador en el documental Un dia vaig veure 10.000 elefants (Barcelona 2014), són alguns dels seus projectes premiats més rellevants. La publicació del llibre The Dulk amb Babylon ha suposat un nou pas en la seua carrera artística, ja que aquest artbook recopila un gran nombre d’obres d’Antonio Segura.

Desplaça cap amunt