LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia

L’alumnat de 2n del Cicle Superior de Fotografia inaugura Liminal. L’exposició col·lectiva es podrà visitar fins al 30 d’abril a la Fundación Mutua Levante d’Alcoi.

Aquest projecte fotogràfic s’ha gestat a les diferents assignatures del curs i s’ha imprés al Taller de Processos de Reproducció de l’EASD Alcoi.

Liminal és un relat fictici i subjetivista que recorre la història i el present de la ciutat a través de retalls calidoscòpics

Aquesta és la crònica d’una metamorfosi explicada a través dels materials; la seua degradació, vinculació, mescla, aliatge, fusió o rebuig creen textures i atmosferes, que transiten entre la realitat i la irrealitat. La composició de les imatges busca trobar la bellesa que hi ha a la decadència.

Dins del plànol objectual, veiem edificis abandonats, carrers buits, fàbriques enderrocades i persones que se’ns presenten com a caràcters descontextualitzats que formen part del paisatge, atés que manquen d’identitat.

Aquests espais són de trànsit, llindars, on un no pertany i el temps no és notori, llocs de pas sense propietat, sense essència. La interpretació és, en definitiva, individual i introspectiva, ja que els espais liminals són tant físics com mentals. La ciutat mai és igual per a qui la viu, qui la va viure i qui la viurà, ja que les experiències sempre travessen els indrets.

Exposen: Lucas Hernández, Mauro Centeno, Celia Palací, Nuria Expósito, Jorge Jaén, Mariana Guzmán, Alejandro Campello, Iker González, Alba Molina, Ana Mira, Jesús Tortosa, Carlos Botella, Laura Esteban, Irene Íñiguez, Ever Quinteros, Xus Bueno i Aitana Pérez.

Desplaça cap amunt