Francesc Rifé

L’interiorista internacionalment reconegut Francesc Rifé farà un sessió inspiracional

El pròxim dimecres, 22 de març, l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi) rebrà la visita d’un dels millors interioristes a nivell internacional, Francesc Rifé, qui realitzarà una ponència en el saló d’actes a les 11 hores i de vesprada impartirà un taller-laboratori.

L’interiorista i dissenyador industrial realitzarà la conferència “Atmòsfera”, on es desenvoluparà una sessió inspiracional molt conceptual en la qual es parlarà dels no-espais, de la il·luminació, de les sensacions que provoca un espai, de la poesia, etc. En altres paraules, aspectes que van molt més enllà de l’elecció d’un revestiment o un acabat en un interior.

Posteriorment, per la vesprada, tindrà lloc un taller-laboratori, al qual s’accedeix per invitació i que té un cost individual de 15€. L’activitat servirà per a investigar sobre aquest camp de l’interiorisme i també per a aportar les conclusions finals de la jornada.

Per al departament d’Interiors és un vertader orgull poder realitzar activitats d’aquesta envergadura que situen a l’EASDAlcoi a l’avantguarda de la docència en el camp de l’arquitectura d’interiors.

Francesc Rifé

El ponent és professor associat en aquest departament des del present curs; ara bé, cal destacar també la seua vessant professional. Rifé, a través del seu estudi, dirigeix un equip de professionals de distints àmbits del disseny per portar a terme projectes d’abast internacional que s’encabeixen en diferents àrees com és l’interiorisme, el disseny industrial, la creació de conceptes, instal·lacions, grafisme i direcció artística.

D’entre alguns dels seus projectes destacats cal mencionar la reforma de coneguts centres comercials com El Triangle o Diagonal Mar, ambdós ubicats a Barcelona, o el disseny de diferents sales d’exposicions per a Roca en ciutats com Kuala Lumpur, Singapur, São Paolo, Miami, Casablanca, Dubái, Doha, Bangkok, Bagdad o Teherán. També ha dissenyat mobiliari d’exterior i diferents col·leccions de catifes per a Gandia Blasco.

La seua trajectòria ha estat premiada en diferents ocasions amb guardons com els Contract World Awards, el Red Dot, el Premi Nacional d’Arquitectura Efímera Emporia, ICFF Editors Awards, Premis FAD i diferents premis ASCER.

Desplaça cap amunt