Lorenzo Caprile aproparà l’ofici de l’alta costura a l’alumnat de l’EASDAlcoi

El departament de Moda de l’EASDAlcoi ha organitzat una jornada amb el modista Lorenzo Caprile per al proper divendres 17 de maig. El dissenyador, que duu més de 30 anys dedicant-se a la costura nacional i internacional de més alt nivell, encetarà el dia visitant l’Escola. Se li mostraran els recursos, les instal·lacions i projectes amb els que treballen alumnes i professors del centre.  A les 11h, hi haurà una roda de premsa al saló d’actes Josep Albert Mestre en la que podran participar tots els mitjans interessats.

A les 12h l’IVAM CADA acollirà l’acte central que serà una conferència de Caprile en la que explicarà aspectes tècnics i creatius del disseny de peces de vestir úniques: materials i teixits amb els que treballar, la importància del patronatge i els acabats, el protocol a seguir segons els tipus d’esdeveniments, la diferència entre confecció a mesura, l’alta costura i el prêt-à-porter o les seues fonts d’inspiració, entre d’altres.

Al mateix espai es podrà comprar el seu darrer llibre ‘De qué hablamos cuando hablamos de estilo’ que suposa “una invitació al lector per descobrir on resideix el vertader estil, a través del recorregut vital i professional de Caprile”. L’esdeveniment conclourà a les 13h amb una firma de llibres per part del modista.

Des del departament de Moda destaquen i agraeixen la bona predisposició de Lorenzo Caprile i el seu equip per col·laborar en aquesta iniciativa i assenyalen la importància de que un dissenyador  de la seua transcendència compartisca els seus coneixements amb els alumnes de l’Escola com a futurs dissenyadors i professionals de la Moda.

Desplaça cap amunt