Marta Morena

Marta Moreno, alumna de l’escola, guanya la 4a edició de Trend Exposure

El passat dissabte, 27 de maig, es va celebrar a Gandia la 4a edició de Trend Exposure – Premis al Talent on Marta Moreno, alumna de 2n de Moda de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi) ha resultat guanyadora amb la seua proposta La Vie Fleur. En segon lloc va quedar Diana Imbachi, alumna també de l’escola, però en aquest cas de 3r de Moda amb la seua proposta Scottish Spirit. Ambdues propostes concursaven en la línia de ‘Teixits experimentals’, en canvi de la dedicada al projecte amb la Fundació Vicent Ferrer no en va resultar cap guardonada.

46 van ser les propostes d’un únic look que hi participaven, totes elles d’alumnat de l’EASDAlcoi, tant del cicle superior d’Estilisme i Indumentària, com del grau de Moda. En la desfilada també van participar una empresa de Moros i Cristians d’Alcoi; el dissenyador mexicà, Enrique Mendoza i l’espanyol, Fernando Aliaga, que ha participat recentment en l’Alicante Fashion Week, qui va cloure l’esdeveniment. Cal destacar que part de la recaptació d’aquest esdeveniment anirà a parar a l’ONGD Globalmon.

Premiats 4t Trend Exposure

Marta Moreno, que va guanyar el premi a la millor dissenyadora amb l’unilook anomenant La Vie Fleur ha sigut guardonada amb una beca amb l’empresa Hilario México. Amb aquesta proposta guanyadora, desenvolupada en l’assignatura de Projectes bàsics, l’estudiant ha realitzat un conjunt de tres peces a partir de la investigació de la forma i el teixit, utilitzant principalment els elements d’addició i el reciclatge de teixits com recurs constructiu. Està totalment basat en les flors, tant pel seu volum com pel seu realisme i color. Uns tipus de flors confeccionades cadascuna d’elles en diferents estils i tècniques, inspirades totalment en els vestits i la indumentària hindú. D’altra banda també s’observa l’ús del Denim com teixit principal, donant-li un gir radical a la clàssica jaqueta Levi’s.

Marta Morena Desfilada

En segon lloc va quedar, Diana Imbachi, qui va rebre el guardó de 200 euros i una col·laboració amb un taller de prestigi. En aquest cas el seu unilook, Scottish Spirit, de la seua col·lecció de la temporada tardor-hivern 2018, ha estat inspirat en una oda entre Anglaterra i Escòcia, agafant com a referent heroic William Wallas i el concepte abstracte de llibertat que representa, però tal i com explica Imbachi portant-ho a una versió més actual i femenina. La dissenyadora afegeix que els quadres escocesos, sinònim dels moviments Punk i Grunge, li resultaren d’inspiració, ja que representen la rebel·lia al llarg de la història.

Scottish Spirit de Diana Imbachi

Scroll to Top