Mecana Sans en Cañas & Tipos

Mecana Sans present a ‘Cañas & Tipos’ amb l’assistència del dissenyador Bogidar Mascareñas

El passat dissabte 14 de gener, el grup Mecana Sans de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi) va estar present a l’esdeveniment tipogràfic-festiu, ‘Cañas & Tipos’, que té lloc a València des del 2013. El professors de l’EASDAlcoi Xelo Garrigós i Jordi Sempere, responsables del taller de tipografia de l’escola Mecana Sans i col·laboradors d’aquesta trobada tipogràfica, estigueren en aquesta segona edició de la quarta temporada, que es va celebrar al taller La Seiscuatro, al carrer Cadis 7, de València.

En aquesta edició de ‘Cañas & Tipos’ es va comptar amb l’assistència del dissenyador gràfic i de tipografies Bogidar Mascareñas, que va parlar sobre la seua trajectòria i sobre Lanka, projecte final realitzat en Type and Media (MA) a l’escola KABK de l’Haia. A més, els assistents van tindre l’honor de comptar també amb la presència del professor, tipògraf i dissenyador Chema Ribagorda, qui va parlar d’un projecte que ha estat publicat en revistes internacionals i en el qual destaca el seu treball de recerca dedicat a la recuperació i difusió del patrimoni cal·ligràfic i tipogràfic espanyol.

‘Cañas & Tipos’

El que va començar sent una quedada informal de gent afí al voltant d’una taula de bar (on les canyes convivien amb espècimens, llibres i proves impreses de les seues fonts) ha crescut i evolucionat en un esdeveniment que ofereix xerrades, sortejos, typecrits, mostres de llibres i un ambient distès, en què no falta la cervesa com a agent socialitzador. Aquesta trobada tipogràfica genera debat, rigor, amistat i intercanvi d’opinions sempre en un ambient distès, divertit i informal.

Desplaça cap amunt