La Pajarita Fashion Week

Moda feta amb paper per presentar el catàleg de Mapelor

El passat divendres va tindre lloc la desfilada La Pajarita Fashion Week de l’empresa Mapelor on es va presentar el seu catàleg d’una manera molt original, a través de les peces de roba que van dissenyar els alumnes de 3r de Disseny de Moda dins de l’assignatura de Patronatge creatiu.

En aquest esdeveniment es va premiar a les millors propostes, que en aquest cas van ser les de Vera Vicedo, Natalia Belda i Laura Condes. Cal destacar que l’assignació dels premis va ser molt complicada gràcies a la gran qualitat dels dissenys confeccionats exclusivament amb el paper ofert per l’empresa, que cal recordar que es dedica a la creació de productes per a vestir les taules del sector de l’hostaleria.

La Pajarita Fashion Week 2

A la desfilada hi va acudir un gran nombre de gent, d’entre els quals es trobaven comercials del sector de l’hostaleria els quals van prendre nota d’aquesta manera tant original de mostrar les noves propostes d’una empresa que realitza tovallons amb paper i no teixit.

El passat divendres es va poder gaudir d’aquests dissenys tant especials què destacaven per la utilització d’uns materials molt poc habituals en la moda, però que amb l’originalitat proposada pel nostre alumnat, no deixaven res que envejar a les passarel·les de moda amb peces molt arriscades i cridaneres.

Tant Mapelor com el nostre alumnat van quedar molt satisfets amb aquesta experiència.

Entrevista per a Mosaic de les comarques (tvA)

Desplaça cap amunt