Els alumnes de Moda realitzen un editorial per a la firma Yeagob

Els alumnes de l’especialitat de Disseny de Moda van realitzar el curs passat un editorial per a la firma alacantina de peces masculines Yeagob del dissenyador Santi Rico Puerto. Rico, a més de crear per a la seua marca és també el director de producte de Zara en la seua flagship (botiga principal) de Barcelona.

La col·laboració amb l’EASDAlcoi ha suposat la implicació de l’alumnat de 3er de Moda i professionals del sector, entre ells, el mateix director creatiu Santi Rico, que va vindre a l’Escola a explicar i encarregar el projecte. També, els fotògrafs José Sánchez Hoyos i David Gimeno i els models Erick García, Moisés López i Candela Marín.

Va ser un un projecte molt interessant per als alumnes ja que van poder fer un treball editorial real amb un brief ajustat a les exigències i filosofia de la marca. Per a aquest encàrrec van idear unes ambientacions, estilismes i atrezzos varis per a donar una imatge concreta a l’última col·lecció de Yeagob que va desfilar en la setmana de la moda de Londres.

Aquest treball ha aconseguit tendir un pont entre l’aprenentatge acadèmic i el món professional de la moda. Des de l’assignatura d’Estlisme agraeixen també als altres alumnes de l’EASDAlcoi que encara que no estaven matriculats en l’assignatura es van sumar al projecte.

1 comentari a “Els alumnes de Moda realitzen un editorial per a la firma Yeagob”

  1. Pingback: Els alumnes de Moda finalitzen el curs amb un editorial dedicat a la Grècia Clàssica | EASD Alcoi.

Els comentaris estan tancats.

Desplaça cap amunt