NOVES EXPOSICIONS AL CENTRE COMERCIAL ALZAMORA

3 noves exposicions en el CC Alzamora. Els autors són:

  • Guillermo Martínez (Actualment aquest alumne està treballan en Madrid amb Lorenzo Caprile)
  • Georgina Sansalvador
  • Lourdes María Megías

Els complements (borses) estan dissenyats per alumnat de Taller d’accesoris i complements de 3º de Grau de Moda

  • Mar Sayago
  • Marta LLiso
  • Irene Hernádez
  • Daniel Benito

 

 

INEFABLE

Treball de Fi de Títol de Grau de Moda creat per Guillermo Martínez.

És el punt de partida d’un projecte de marca de moda personal, fixant uns
codis estilístics i analitzant cada fase des de la identitat creativa fins al desenvolupament d’aquesta col·lecció.

Una col·lecció d’Alta Costura dedicada a totes les dones del món que uneix el passat i el present, volent ressaltar una de les èpoques més brillants de la moda. Una era d’esplendor, gal·les, festes, música, pel·lícules, vestuari,glamur…

L’elegància i sensualitat dels dissenys reescriuen una nova visió d’aquesta època daurada amb centellejos actuals. Busquen transmetre força, seguretat, actitud i passió, amb mescla de peces cenyides, sinuoses, atemporals, duradores i amb detalls que magnifiquen la silueta femenina.

Cura i perfecció en les costures, teixits i ornamentació, desenvolupant una col·lecció mesurada i cuidada per a brillar en qualsevol ocasió especial.

COL.LECIÓ IK

Georgina Sansalvador

Ik ès una col.lecció de moda sostenible formada per peces còmodes, adaptables a diferents edats i atemporals. Acabada la seua  utilitat, les peces ik poden ser fàcilment reciclades i, a més, són de materials degradables.

L’eix  d’aquest  projecte gira al voltant de la sostenibilitat, i les seues  principals estratègies son:

Patronatge Zero Waste, com a mètode de disseny per a evitar residus.

Ús de teixits  més sostenibles com el lli i el cànem.

Preparació de les peces per al seu posterior reciclatge, evitant les combinacions de diferents  fibres en els teixits i eliminant l’us de fornitures.

Ús de tints naturals d’origen vegetal.

Creació de dissenys amples i adaptables a canvis de talla, per allargar la vida de la peça.

Disseny  d’embalatge amb materials reciclables com cartó i tela de cotó.

Ik pren com a referència conceptual  la cultura maia, que per la seua cosmovisió i el seu respecte a l’entorn natural n’ha sigut una font d’inspiració. Els colors de la col.leció al.ludeixen a la dacsa, al cacau i al jade. S’introdueixen com a motius punts i línies en referència al sistema numèric d’aquesta civilització mesoamericana. Els motius de les peces es creen a partir de les restes de la marcada, obtenint zero residus, i repunts. Es componen utilitzant referències a la simbologia com superposicions, ziga-zagues, espirals i rombes.

Ik parteix de la simplicitat, del ja existent, per a reflexionar cap a on volem anar. Proposa repensar, redissenyar, i crear peces que puguen  contribuir a una moda més sostenible.

SPACE

Lourdes Megías

La col·lecció Primavera/Estiu 2020 es diu Space, ja que està inspirada en l’Art Cinètic i el principal component amb el qual es treballa és l’Espai. A més també beu de conceptes com el Minimal i l’Asimetria.

Com a inspiracions he seleccionat a Mon Levinson, Julian Hoeber i Eusebio Sempere dels quals he utilitzat les seues principals tècniques per a crear il·lusió de moviment mitjançant la superposició de materials, el color, les transparències, la linealitat i la repetició.

Els colors seleccionats per a aquesta col·lecció és una gamma de marrons, començant des del blanc més pur fins al marró més fosc.

La silueta predominant en aquesta col·lecció és una silueta geomètrica, arquitectònica, amb línies pures i rectes.

Peces agressives, còmodes i urbanes.
Detalls de disseny com a escots alts. En els punys i escots predomina la desconstrucció mitjançant les superposicions. L’aparença d’aparentar portar més capes de roba que les que realment s’emporten.

En els patrons contrasten la puresa dels patrons amb siluetes futuristes inspirades en figures geomètriques bàsiques.
Terminacions de peces en pico.

Els materials utilitzats són el punt de Neopré, el strech, la gerga i el tul. Amb aquests materials es busca lleugeresa i comoditat.

Desplaça cap amunt