Jornada Orientadors

Orientadors de secundària i batxiller coneixen de primera mà l’escola

La direcció de l’escola es felicita per l’èxit de la jornada d’orientadors, celebrada el 6 d’abril, amb els responsables dels distints Instituts de Secundària de l’àrea d’influència de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Alcoi (EASDAlcoi).
La idea general de la trobada va ser informar de l’oferta formativa de la nostra escola, així doncs, explicar de primera mà i aproximar als formadors de secundària les diferents disciplines que s’imparteixen. Aquest és el millor camí per donar a conéixer les possibilitats que oferim, tant en oferta formativa, com professional.

Una de les conclusions que volem ressaltar de la jornada de treball amb els orientadors fou la participació què suscità la visita al centre i l’experiència viscuda als tallers i a les aules concretes de les diferents disciplines. En paraules dels mateixos orientadors: “Ha estat molt interessant, doncs el nivell i tecnologia emprada són molt elevats i motivadors per als nostres alumnes”. Altres aportacions comentaven la necessitat de compartir aquestes jornades no sols amb els orientadors: “Pensem que els professors de matèries concretes (plàstica, dibuix, tecnologia…), els quals tenen molt clar el perfil artístic i creatiu d’alguns dels seus alumnes, haurien de vindre també a visitar l’escola per poder tenir informació de primera mà”.

En conclusió, des de l’EASDAlcoi volem agrair als professors i orientadors la seua voluntat operativa i disposició per atendre la nostra petició, al temps que entenem que informar del nivell de formació i eixida professional que reben els alumnes és l’objectiu fonamental per apropar i oferir la millor oferta formativa per aquells potencials alumnes de secundària amb un marcat perfil creatiu i artístic.

Desplaça cap amunt