Un cadáver exquisito

Participa en la primera creació col·laborativa entre les especialitats de l’escola

Vos convidem a participar amb la vostra visió creativa en la primera obra col·lectiva que es durà a terme entre les diferents especialitats de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi i que està organitzada per Rafaela Morales, professora del departament de Mitjans Informàtics.

L’apassionant proposta “Un Cadàver Exquisit” obri un espai al treball col·laboratiu que anima a seguir un joc grupal, inspirat en les tècniques surrealistes de creació. L’objectiu és donar vida, de manera oberta entre tots, a un ‘cos’ creatiu, ja siga gràfic, audiovisual o literari.

La dinàmica d’aquest repte és molt senzilla. Un participant ha de compartir la seua aportació artística a una peça inicial amb una paraula, frase, paràgraf, text aleatori, traç o esbós, imatge, vídeo… Els següents participants han de continuar amb una aportació pròpia nova o enriquint els que ja hi ha.

Cada setmana es publicarà una entrada nova en la web, una nova oportunitat de participar en un cadàver exquisit diferent.

Per a estrenar aquesta iniciativa, ja s’ha llançat el primer ‘cos’ que parteix d’un fragment del llibre “Les paraules errants” d’Eduardo Galeano. Una autèntica joia que està esperant la vostra creativitat per a demostrar les possibilitats de la co-creació artística.

Juguem?

Més informació: www.uncadaverexquisito.com

Scroll to Top