Premis CDICV_Disseny d’Interiors

Premis CDICV als millors TFG de Disseny d’Interiors de les Escoles d’Art i Superior de Disseny de la Comunitat Valenciana.

Donem l’enhorabona a Pedro Guardiola Sánchez premiat amb el Primer Accèsit pel seu projecte Llavors, arreplega el premi acompanyat de la seua tutora Pilar Blasco.

Enhorabona també a Marina Ponomarenko Vasilevskaya pel premi al millor projecte de l’EASD Alcoi, arreplega el seu premi Juanjo Blasco, coordinador del Grau de Disseny d’Interiors de l’EASDAlcoi.

Prèviament al lliurament de premis, va tenir lloc la inauguració de l’exposició comissariada per l’interiorista i guanyador del Premi CDICV 2022, Josep Campos Martí, que compta amb la col·laboració d’AT4 Grupo i que recull totes les propostes participants fins al 14 de desembre de 2023 a l’EASD València.

El jurat d’aquesta edició ha estat format per la periodista i directora de Flat Magazine Clara Sáez, Nacho Cabrera CEO en Pepe Cabrera i els interioristes Virginia Galvañ, Fernando Pacheco i Fran Sabater, vicedecà de CDICV.

A l’acte van assistir la directora de l’ISEACV Fani Blanch Piqueras, la directora d’EASD València Rosa Esteban, Hilke Sievers, la directora de comunicació d’at4_grupo i equip directiu i professorat de totes les escoles participants.

Fotografies de Juan Manuel Villa Gil i Ainhoa ​​Vela García

Desplaça cap amunt