Confecciones Paula lliura els seus primers premis d’il·lustració tèxtil

El passat dimecres 22 de maig va tindre lloc en el saló d’actes de l’EASDAlcoi el primer lliurament dels Premis Confecciones Paula. Es tracta d’un concurs en el que han participat els alumnes de 2n d’Il·lustració Aplicada on es va guardonar als millors projectes de disseny d’il·lustració tèxtil enfocats a la roba de llit.

Amb la finalitat d’acostar el món empresarial a l’alumnat, s’organitza des de l’especialitat, un projecte de disseny en col·laboració amb empreses del sector tèxtil. En aquest cas va ser l’empresa alcoiana Confecciones Paula dirigida per Alejandro Muñoz.

Les guanyadores d’aquest concurs van ser: Sonia Pascual Coves per la seua col·lecció ‘Espacio Oceánico’, amb la qual va quedar primera; Ángela Escolano Gálvez va ser segona amb la seua proposta ‘Salvaje’; i Noemí Caparrós Hernández va rebre un Menció d’Honor pel seu disseny ‘Fondo Marino’.

Vanesa Verdú, dissenyadora de l’empresa, va treballar mà a mà amb Sonia que va poder veure en el lliurament de premis el resultat final de la seua funda nòrdica realitzada físicament i preparada per a la seua venda.

L’empresa va agrair la col·laboració d’aquest tipus de projectes amb l’Escola, ja que fomenta la nova incorporació de joves dissenyadors a un sector que està en plena expansió com és el tèxtil Una vegada més, l’alumne és capaç de materialitzar els seus dissenys en projectes d’aquesta envergadura incentivant així la seua passió per la il·lustració aplicada al producte.

Desplaça cap amunt