PREMIS APARADORISME NADAL 20 ALCOI

L’alumnat de l’especialitat d’interiorisme ha col·laborat amb la creació de la decoració de Nadal d’alguns comerços d’Alcoi que es presentàvem al concurs d’aparadorisme que convoca l’Ajuntament d’Alcoi per Nadal. Divendres passat 18-12-20 va tindre lloc el lliurament de premis i diplomes en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi.

Dos grups han sigut guardonats amb els primers premis de dues categories:

Ana Requena, Sara Ordóñez i María Deltell han guanyat el Primer Premi d’Aparadorisme en la Modalitat de Comerç: “Papelería Universal”

El concepte és el següent: I sorgeix el “Nadal de conte” un espai totalment asèptic en color blanc neu, envoltat d’arbres en un clar de lluna on el patge que reparteix il·lusions amb els seus regals, en aquest cas la pila de llibres que apareix als seus peus, queda per un moment atrapat per la història del llibre que està llegint i s’aïlla somiant sobre la lluna, a la qual puja per la seua típica escala roja.

Lorenzo Aracil, Anna Scelsi i Paola Aracil han guanyat el Primer Premi d’Aparadorisme en la Modalitat de Serveis: “Toni Miranda” fotògraf

Concepte: S’ha realitzat una interpretació poètica, simbòlica i senzilla del nadal. Des de l’exterior es crida l’atenció dels vianants a entrar en l’estudi donant una lleugera pista del que es troba en el seu interior; la història contada mitjançant fotografies del nadal alcoià on es reflecteix l’emoció i la felicitat dels més xicotets. Aquestes ixen d’una caixa de regal recorrent l’estudi i finalitzant en la caixa de la burreta per a ser enviades als Reis Mags i que puguen veure la il·lusió amb la qual els esperen els xiquets alcoians un any més.

 

Desplaça cap amunt