L’empresa Eurobox premia la creativitat i coneixements tècnics dels alumnes de Producte

Eurobox, firma ubicada a Benasau i dedicada al disseny i producció de packaging de metall promocional i de marketing, va encetar aquest curs passat una col·laboració amb l’EASDAlcoi per tal que 2n i 3r de Disseny de Producte desenvoluparen una sèrie d’envasos que aquest dimarts 24 de setembre han estat premiats.

La proposta se centrava en treballar per a dos clients potencials: la cadena de supermercats anglesos Marks and Spencer i la valenciana Mercadona. Per a ells s’havia de fabricar unes caixes especials que contindrien dolços nadalencs com xocolates, galetes o bescuits.

Una vegada llençada l’idea, l’alumnat  va tindre l’oportunitat de visitar les oficines i les instal·lacions de la companyia per poder aprendre amb detall quins són els processos i tècniques de fabricació amb els que treballen des de fa més de 20 anys.

Ja més concretats els projectes, van ser responsables d’Eurobox els qui van visitar l’Escola. Els alumnes els van mostrar els seus treballs i conjuntament van mirar d’introduir millores i alguns plantejaments nous per adaptar-los tots a la realitat productiva. A finals de maig s’entregaren els dissenys acabats.

Eurobox els ha valorat tots i n’ha escollit tres com els més destacables després d’una difícil deliberació, segons explicava el gerent de l’empresa Ximo Devesa: “La gran majoria de propostes han estat molt prop d’un producte que poguérem fabricar i a nivell creatiu són tots una passada. Això ha creat discussions molt interessants dins del nostre equip”.

Així, el primer premi de 1500 euros ha estat per a ‘Eurobox Christmas Edition’ d’Helena Maestre, ‘Giram’ de Julia Sempere s’ha endut el segon de 1000 euros i el tercer projecte premiat ha sigut ‘Caja Nieve’ de Silvia Bordera. El lliurament s’ha produït al saló d’actes de l’Escola amb la presència de Ximo Devesa, la directora de l’EASDAlcoi Pilar Blasco i professors de l’especialitat de Producte.

Cal destacar que ha hagut també un reconeixement general a la qualitat de la resta de treballs amb una quantitat de 1000 euros que es destinarà a diferents adquisicions per part del departament de Disseny de Producte. Des del mateix destaquen la importància d’iniciatives així perquè els alumnes puguen treballar directament amb la realitat pròpia de cada sector i materialitzar els seus projectes.

1 comentari a “L’empresa Eurobox premia la creativitat i coneixements tècnics dels alumnes de Producte”

  1. Pingback: Ximo Devesa, gerent d’EUROBOX: “L’EASDAlcoi ha superat les nostres expectatives” | EASD Alcoi.

Els comentaris estan tancats.

Desplaça cap amunt