Guillermo Martínez guanya els XVIII Premis Tutto Piccolo amb la col·lecció ‘Montefioralle’

El saló d’actes de l’EASDAlcoi va acollir aquest dilluns 27 de maig el lliurament dels XVIII Premis Tutto Piccolo. Els guardons tenen com a objectiu incentivar, entre els dissenyadors novells no professionals i els estudiants,  l’interés per la creació de roba per als més menuts.

El guanyador d’aquesta edició ha estat Guillermo Martínez per la seua col·lecció ‘Montefioralle’. S’ha destacat el seu talent i creativitat amb 500€. El segon premi de 200€ ha sigut per a Mireia Reche i la seua col·lecció ‘Minúscula’, i per últim, la menció especial ha anat per a la col·lecció ‘Eva’ de Tamara Ianuzzi. Han participat al concurs els alumnes de 2n curs de Disseny de Moda i de 2n del Cicle d’Estilisme d’Indumentària.

Han format part del jurat la fundadora del Grup Tutto Piccolo Mercedes Moltó, la directora de Tutto Piccolo, Mercedes Mataix i Ana Blanco i Eva Osés del departament de disseny de la mateixa companyia.

Durant l’entrega de premis es va reconèixer la qualitat de totes les propostes i la importància d’una col·laboració com la que mantenen des de fa quasi 20 anys l’Escola i Tutto Piccolo per tal d’apropar la realitat professional a l’alumnat i la cultura del disseny a les empreses. A més, des de l’EASDAlcoi valoren tota la seua tasca en l’organització del certamen duta a terme per la professora Diana Gómez.

Col·lecció ‘Montefioralle’ de Guillermo Martínez. Primer Premi

Ens endinsem a Itàlia, concretament en la màgica Toscana. El poble de Montefioralle, conegut pels seus vins ens transportarà a un capvespre en la vinya familiar, on és possible somiar i deixar volar la teua imaginació. Reviure records i crear nous tan intensament com un xiquet el faria. Gaudir d’una relaxant vetlada al capvespre de la Toscana.

Ens envolten paisatges verds florits i plens de somni, majestuoses cases amb història, guardant preuats records, monuments que ens traslladen a altres èpoques plenes de màgia i il·lusió…

Col·lecció ‘Minúscula’ de Mireia Reche. Segon Premi

Minúscula està inspirada en el llibre ’Mirabilia’ de Conrad Roset i Milenia Nono. “Un llibre de la nit, de la tendresa, de la Llum, de la vida minúscula, de la flor que naix de la trobada del desig i un llavi mossegat”.

La col·lecció naix a partir dels personatges del llibre, éssers que s’amaguen després d’aqueixos moments quotidians i plens d’una màgia que a vegades ens és impossible veure: les ombres, la rosada que cobreix les flors, la forma dels núvols, el ressò, les casualitats de la destinació, els somnis, l’amor. Qui són els que s’encarreguen que tot això existisca?

Col·lecció ‘Eva’ de Tamara Ianuzzi. Menció especial

Eva és una col·lecció personal amb gran sentiment, dirigida a l’àvia de la dissenyadora, d’ací el seu nom. Ella era una gran amant del camp i d’ací parteix la inspiració. El campestre, una vesprada d’estiu amb una posta de sol i estil rústic. Siluetes senzilles, peces còmodes, aptes per a jugar i viure noves aventures però sense perdre l’estil i la delicadesa característica de la marca Tutto Piccolo.

Reuneix una diversitat de teixits experimentant amb el tèxtil amb la finalitat de recordar el pas de les generacions, buscant l’art en les peces i aqueix valor sentimental que anem perdent dia a dia.

 

Desplaça cap amunt