Presentació Revista Signe n4

El dijous 24 de novembre es va presentar a la sala d’actes Josep Albert Mestre de l’EASDAlcoi la quarta edició de la revista Signe. Davant d’un nombrós públic assistent de professors i alumnes. Rafa Calbo (professor de disseny gràfic i codirector de la revista) va realitzar una introducció del treball que comporta el confeccionar una publicació d’aquestes característiques, una tasca que va des de l’elaboració dels continguts davall un mateix leitmotiv, fins el disseny i maquetació i la seua impressió i enquadernació final.

_mg_9964

Seguidament els alumnes de l’equip de la revista (Vanessa Jaijo, Esmeralda Rodríguez, Andreu Cuenca, Olga Valdés, Sonia Rama, Paco Soler) van fer un recorregut pels aspectes més importants de l’actual edició remarcant el fil conductor de la revista ¡Esto se mueve! representat en la coberta pel logotip de la revista realitzat mitjançant la tècnica lenticular, una imatge que canvia i es distorsiona amb el moviment de l’usuari quan la té a les seues mans.

img_0529

L’interior de la revista, com en ocasions anteriors, ha estat composat per articles, reportatges, entrevistes sobre diferents àrees del disseny. Cal destacar el “moment pausa” com una al·lusió i contraposició reflexiva al leitmotiv assenyalat anteriorment, una secció inspirada en l’estratègia de Sagmeister de tancar el seu estudi cada set anys durant un període d’un any per a recarregar les seua energia creativa i en la que han participat amb les seues reflexions Pepe Gimeno, Oriol Miró, Iván Castro, Manuel Sesma i Francesc Rifé. Finalment, van agrair a tots els que, d’una manera o altra, han fet possible la quarta edició de la revista.

_mg_9959

Per últim, Maria Castelló (professora de disseny gràfic i codirectora de la revista) va animar als assistents a participar amb els seues aportacions en la quinta edició que ja està elaborant-se i que porta com a leitmotiv Límites infinitos.

_mg_9978

_mg_9975

img_0531

_mg_9946

Desplaça cap amunt