Prime the Animation! apropa les tendències internacionals del sector a l’alumnat de l’EASDAlcoi

El passat dijous 3 d’octubre els alumnes de 1er i 2n del CFGS d’Animació acudiren a una nova edició del festival Prime the Animation! celebrat a la Facultat de Belles Arts de la UPV. Aquesta mostra està dirigida especialment als estudiants i pretén ser un punt d’encontre i intercanvi d’idees amb creadors d’arreu del món.

Entre d’altres, estigueren en la conferencia de Nacho Rodríguez, animador i director especialitzat en tècniques 2D que ha realitzat peces per a internet i el sector publicitari. També ha treballat en videojocs i ha dirigit videoclips, àmbits en els que va centrar la seua xerrada.

A més, van assistir a Gif Me More, la projecció de gifs animats fets per alumnes, professors i exalumnes de la UPV i van poder gaudir del visionat d’una selecció dels treballs presentats per alumnes d’escoles de països com Alemanya, França, Corea o Estats Units.

Durant aquesta jornada els alumnes comprovaren les opcions creatives i professionals que els ofereixen els coneixements que estan adquirint i la multiplicitat de llenguatges que es poden desenvolupar amb les tècniques també apreses.

Abans, l’1 i 2 d’octubre i al mateix emplaçament, es va celebrar el Cartoon Springobard organitzat per Creative Europe MEDIA. Al llarg de 3 dies, estudiants de les millors escoles d’animació d’Europa van presentar els seus projectes i eren tutoritzats per professionals vinculats a plataformes com Netflix, la BBC o Sony Pictures.

Professors del departament d’Animació de l’Escola van anar per conèixer la iniciativa amb la intenció de presentar projectes a la convocatòria de l’any que ve.

Desplaça cap amunt