Bona acollida del primer Mercat de Disseny organitzat per Il·lustració Aplicada

El passat divendres dia 24 de vesprada, els alumnes de l’especialitat d’Il·lustració Aplicada van ocupar un dels espais de la Plaça de Dins d’Alcoi per mostrar una àmplia exposició dels seus treballs mitjançant un Mercat de Disseny.

Aquesta activitat es va realitzar amb la intenció de promoure l’especialitat i que els alumnes pogueren traure al carrer la gran oferta de productes il·lustrats que treballen a les aules i mostrar-ho a través d’un estand expositiu.

Els alumnes de 3er d’Interiorisme van realitzar el condicionament d’aquest espai de mostra. Caridad García, Paula Santana, Alejandro López, Paula Vicente i Jessica Ribera van ser els creadors i els responsables del muntatge.

L’estructura va destacar per la Incorporació de prismes triangulars de cartó disposats perimetralment a diferents altures i la seqüència longitudinal de mobiliari organitzat en el centre de l’espai. Com a singularitat, es va apostar per una il·luminació indirecta que va aconseguir de forma subtil fer més visible l’esdeveniment al propi entorn de la Plaça de Dins.

Va ser una experiència molt gratificant per a l’alumnat, ja que van valorar la projecció que implica una activitat com aquesta fomentant la participació en tot allò que es realitza fora de les aules. Ací podeu veure algunes fotos de la jornada:

Scroll to Top